Over mij

Mijn naam is Mirjam Dekker. Iets wat ik van jongs af aan met mij meedraag, is mijn fascinatie voor menselijk gedrag en het menselijk bestaan. Ik vind het mateloos interessant hoe mensen ‘werken’, wie ze zijn, waarom ze zich gedragen zoals ze doen en hoe ze invulling geven aan hun leven. Daarom ben ik psychologie gaan studeren. Doordat ik gediplomeerd ontwikkelingspsychologe ben ( Vrije Universiteit Amsterdam, 1999), beschik ik over gedegen achtergrondkennis.

Ik heb in de hulpverlening gewerkt, maar ook voor verschillende (overheids) instellingen en vrijwilligersorganisaties in binnen- en buitenland. Gedurende mijn loopbaan merkte ik dat ik behoefte had aan verdieping en verrijking van mijn kennis en vaardigheden. Daarom ben ik de opleiding tot coach/counselor gaan doen aan de Academie voor Counselling en Coaching. Dit is een vruchtbare aanvulling op mijn academische studie gebleken. Vervolgens heb ik de post-HBO opleiding tot life- en loopbaancoach afgerond bij Balansgroep, die ik daarna als freelance trainer ook enige jaren zelfstandig in de regio Zwolle heb verzorgd. De combinatie van coachen, trainen en het geven van eigen workshops werkt voor mij ideaal. Zelf heb ik ook diverse trainingen en workshops gevolgd, waaronder NLP en stresscounseling. Tenslotte hebben de Academie voor Intuïtief Coachen en Coach-Inn (systemisch werk - familie en organisatie opstellingen) verdere verdieping gegeven op het intuïtieve en energetische vlak, wat zich ook in mijn werk vertaalt.
Ik ben aangesloten bij de VIV: de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde, een beroepsvereniging voor professionele therapeuten, en neem regelmatig deel aan nascholingen en intervisie.

Persoonlijke ontwikkeling speelt een centrale rol in mijn leven en is eigenlijk altijd een sterke drijfveer geweest, niet alleen in mijn werk als coach en trainer, maar ook op persoonlijk vlak. Reizen is mijn andere grote passie. Daarbij heb ik een aantal jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. Door al deze ervaringen heb ik veel waardevolle kennis en inzichten mogen opdoen, die ik ook meeneem in mijn praktijk. Toen ik Lux Life Coaching oprichtte, ging een lang en diep gekoesterde wens in vervulling .... en hierin is alles samengekomen: mijn deskundigheid, talenten, interesses en verlangens.


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English
Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen