Welkom

Welkom bij Lux Life Coaching, een laagdrempelige tweetalige praktijk voor coaching, counseling en training in de regio Amsterdam!

Als coach en trainer ben ik gespecialiseerd in identiteit en zingeving. Ik inspireer en help jou bij bewustwordingsprocessen en het ontwikkelen van innerlijke vrijheid, zodat jij kan worden wie je in essentie bent en zo jouw beste leven vorm gaat geven. Omdat ik oprecht geloof dat er meer (mogelijk) is in het leven. En dat ook jij het leven kan creëren waar je ten diepste naar verlangt … ook al lijkt dat nu nog onmogelijk!

Weet dat je niet vast hoeft te blijven zitten in je angsten, je hoofd, oude patronen of wat jou dan ook belemmert op je pad. Ik wijs je de weg uit de duisternis en help je naar het licht te bewegen. Jouw licht. Want hoe meer mensen hun licht gaan laten schijnen, hoe mooier de wereld eruit komt te zien. Hier kun je meer informatie vinden over mijn visie en werkwijze.

Naast individuele trajecten verzorgt Lux Life Coaching regelmatig diverse workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, voor zowel bedrijven als particulieren.

 

Helping you realize your purpose

 

 

       

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English
Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen