Welkom

Welkom bij Lux Life Coaching, een laagdrempelige, tweetalige praktijk voor coaching en counseling in de regio Amsterdam!

Een coachingstraject brengt je opnieuw in contact met jouw eigen kracht en vergroot je (zelf)bewustzijn. Hierdoor ontstaat een grotere handelingsvrijheid en kun je tot nieuwe keuzes komen. Die keuzes beïnvloeden de resultaten in je leven en dus ook je mate van welbevinden.

Ik bied begeleiding bij uiteenlopende hulpvragen rond de thema's identiteit en zingeving. Het draait allemaal om ontdekken wie je werkelijk bent, wat jij echt met jouw leven wil doen en het ontwikkelen van de innerlijke vrijheid die nodig is om daar ook naar te gaan leven. Zodat jij, met jouw unieke potentieel, helemaal tot bloei kan komen en het leven kunt gaan vormgeven dat voor jou bedoeld is! Hier kun je wat voorbeelden vinden van hulpvragen die ik veel tegenkom in mijn praktijk.

De begeleiding is erop gericht je opnieuw in contact te brengen met je eigen innerlijke wijsheid en kracht. Bewustwording speelt hierbij een belangrijke rol. Als je goed staat afgesteld op jouw innerlijke kompas, ontstaat een meer wezenlijk perspectief. Daardoor wordt het niet alleen makkelijker om authentieke keuzes te maken die echt bij jou en jouw leven passen, maar ook om daadwerkelijk stappen in die richting te gaan zetten.

Lux Life Coaching verzorgt ook workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze zijn gericht op particuliere klanten en vinden regelmatig plaats middels open inschrijving. Voor bedrijven bied ik maatwerk programma’s.

 

 

 

             


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English
Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen