Coach Intensive in Valencia

Een Coach Intensive in Valencia, Spanje is eigenlijk een soort retraite. Maar dan eentje die helemaal op maat is gemaakt voor jou, waarin jij en jouw hulpvraag volledig centraal staan en alle aandacht krijgen … zonder dat je die hoeft te delen met andere mensen. Waarin naast een boost in bewustwording en persoonlijke ontwikkeling ook alle ruimte is voor cultuur, natuur en volop genieten van alles wat het mooie en bruisende Valencia te bieden heeft! 

Stel je eens voor: je krijgt ’s ochtends een paar uur persoonlijke coaching van mij, bij goed weer (en dat is het bijna altijd) misschien wel op het strand of in het park. In de middag is er vervolgens alle tijd voor sightseeing en kun je je onderdompelen in de geweldige sfeer van Valencia. Tussendoor pak je natuurlijk ook nog even lekker een terrasje, geniet je van de zon en een heerlijke uitgebreide lunch, of misschien liever wat tapas in een van de vele goede restaurants …

Klinkt goed toch? En waarom niet het nuttige met het aangename verenigen? Die gaan heel goed samen. Bovendien is het zo dat door letterlijk even afstand te nemen van hoe de dingen nu zijn voor jou, er gemakkelijker nieuwe inzichten en een nieuw perspectief kunnen ontstaan. Thuis zit je nu eenmaal veel dichter op de problematiek en blijf je vaak in dezelfde kringetjes ronddraaien. Zelf heb ik ook een aantal van de beste beslissingen voor mijn eigen leven gemaakt terwijl ik me op dat moment elders op de wereld bevond!

Zijn jouw ziel, geest en energie ook toe aan echte, goede voeding? En heb je zin om samen met mij aan de slag te gaan? Meld je dan aan voor je eigen Coach Intensive in Valencia! Het is het makkelijkst om even een mailtje te sturen naar: informatie@luxlifecoaching.nl

Praktische info

Een Coach Intensive beslaat 3 dagdelen, waarin je in totaal 6 uur coaching ontvangt. Meer informatie over tarieven vind je hier.
De precieze data zijn flexibel en zullen we samen vaststellen. 
Als je wil kan ik je natuurlijk ook adviseren over vluchten en accommodatie. En niet te vergeten over alle leuke plekjes in Valencia zelf!

Ik kijk ernaar uit je in Spanje te ontmoeten!


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English
Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen