Coach Intensive in Valencia

Een Coach Intensive in Valencia, Spanje is eigenlijk een soort retraite. Maar dan eentje die helemaal op maat is gemaakt voor jou, waarin jij en jouw hulpvraag volledig centraal staan en alle aandacht krijgen .... zonder dat je die hoeft te delen met andere mensen. Waarin naast een boost in bewustwording en persoonlijke ontwikkeling ook alle ruimte is voor cultuur, natuur en volop genieten van alles wat het mooie en bruisende Valencia te bieden heeft! 

Stel je eens voor: je krijgt ’s ochtends een paar uur persoonlijke coaching van mij, bij goed weer (en dat is het bijna altijd) misschien wel op het strand of in het park. In de middag is er vervolgens alle tijd voor sightseeing en kun je je onderdompelen in de geweldige sfeer van Valencia. Tussendoor pak je natuurlijk ook nog even lekker een terrasje, geniet je van de zon en een heerlijke uitgebreide lunch, of misschien liever wat tapas in een van de vele goede restaurants ....

Klinkt goed toch? En waarom niet het nuttige met het aangename verenigen? Die gaan heel goed samen namelijk! 
Een Coach Intensive is ideaal als je graag in korte tijd veel resultaat wil behalen. En waarom zou je dat dan niet op deze fantastische plek doen? Zelf heb ik ook een aantal van de beste beslissingen voor mijn eigen leven gemaakt terwijl ik me op dat moment elders op de wereld bevond. Door letterlijk even afstand te nemen van hoe de dingen nu zijn voor jou, krijg je veel makkelijker nieuwe inzichten én een nieuw perspectief. Thuis zit je nu eenmaal veel dichter op de problematiek en blijf je vaak in dezelfde kringetjes ronddraaien. Bovendien kan alles wat er in onze sessies aan bod komt beter bezinken en beklijven, omdat je niet meteen weer terug stapt in de hectiek van het dagelijks leven.

Wil jij graag meters maken en een hoop nieuwe positieve energie opdoen? Zijn jouw ziel en geest ook toe aan echte, goede voeding? Meld je dan aan voor je eigen Coach Intensive in Valencia! Mail me gerust even op informatie@luxlifecoaching.nl of vul een reactieformulier in, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Praktische info

Je krijgt een kennismaking vooraf via Skype van me cadeau. Dan kun je ook meteen al jouw vragen stellen. 
De Coach Intensive zelf beslaat 3 dagdelen, waarin je in totaal 6 uur coaching ontvangt. Meer informatie over tarieven vind je hier.
De precieze data zijn flexibel en zullen we samen vaststellen. 
Als je wil kan ik je natuurlijk ook adviseren over vluchten en accommodatie. En niet te vergeten over alle leuke plekjes in Valencia zelf! 

Ik kijk ernaar uit je in Spanje te ontmoeten!!


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English