Transformatie Sessie - individuele coaching

Mijn coaching bied ik aan in de vorm van een volledig op maat gemaakte Transformatie Sessie, waarin ik me exclusief toeleg op jou en jouw specifieke hulpvraag. Hier vind je een aantal voorbeelden van vragen die ik vaker krijg.

Een Transformatie Sessie is ideaal als je serieus aan de slag wil en snel veel resultaat wil behalen. Geen coachtraject met meerdere sessies gedurende langere tijd dus, maar een dagdeel waarin we samen grote slagen gaan maken!

Onderdeel van mijn magie is dat ik heel snel kan zien wat er speelt bij jou: het web, de wortel én de mogelijke oplossingsrichting(en). We kijken niet alleen naar waar je heen wil, maar ook naar de diepere laag achter jouw hulpvraag. Want als dit eenmaal helder is kunnen duurzamere resultaten bereikt worden. Bovendien krijg je van mij precies die (praktische) tools mee die jij nodig hebt in jouw proces.

Wat je verder moet weten is dat ik holistisch werk. Dat houdt in dat niet alleen het mentale, emotionele en fysieke niveau aan bod komen, maar ook het energetische en spirituele: het totaalplaatje dus. Daarbij gebruik ik een mix van technieken en werkvormen die hun effectiviteit in de praktijk bewezen hebben. Ik combineer diepgang en spiritualiteit moeiteloos met lichtheid en plezier. Alles met een sprankeling én de beide benen op de grond!

Voor we aan de slag gaan met jouw Transformatie doen we eerst - gratis en vrijblijvend! - een oriënterend gesprek via Skype of Zoom. Tijdens de Transformatie Sessie zelf ontvang je in totaal 3 uur coaching.

Ik werk zowel face-to-face als online, ook wat betreft mijn coaching. Een Transformatie Sessie ervaren kan dus ook op afstand. Meer informatie over tarieven vind je hier.

Nieuwsgierig geworden? Hier lees je nog iets meer over wat mijn klanten zeggen!

Wil je ook graag met mij werken en een gratis oriëntatiegesprek aanvragen? Neem dan contact met me op!

 

 

 

 

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English