Werkwijze

Lux Life Coaching is een laagdrempelige praktijk. Coaching is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Ik heb een basis in Amsterdam en Valencia, maar werk ook via Skype.

De coachgesprekken (kunnen) worden verrijkt met een mix van methoden en technieken, werkbladen, oefeningen, testen, kaarten, spellen, huiswerk- en creatieve opdrachten. Mijn aanpak is altijd afgestemd op jou en jouw specifieke hulpvraag. Ik heb een holistische blik en dus komen niet alleen het mentale, emotionele en fysieke niveau aan bod, maar ook het energetische en spirituele.

Je zult waarschijnlijk merken dat we snel tot de kern kunnen komen van wat er speelt bij jou. We kijken daarbij ook naar het ‘hoe’ en ‘waarom’: de diepere laag achter jouw hulpvraag. Want als dit helder is, kunnen duurzamere resultaten bereikt worden. Ik bied verheldering en verlichting en daarnaast geef ik jou de positieve energie en de (praktische) tools die je nodig hebt in jouw proces.

Een coachtraject start altijd met een intakegesprek. Het Privacy statement van Lux Life Coaching wordt dan ook uitgereikt. Trajecten zijn meestal kortdurend en altijd flexibel: na elke sessie kijken we of een volgende afspraak al dan niet gewenst is. Bovendien is het niet alleen overdag mogelijk om coachgesprekken in te plannen, maar ook in de avonduren.

Persoonlijke waarden die ik ook belangrijk vind in mijn werk zijn: positiviteit, verbinding, authenticiteit, eerlijkheid, gelijkwaardigheid, humor, intuïtie, bezieling, vrijheid, moed, inspiratie en avontuur.
 

 

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English
Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen
[[shorturl]]