Werkwijze

Lux Life Coaching is een laagdrempelige praktijk. Ik heb een basis in Amsterdam en Valencia, maar werk ook via Skype. Coaching is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

De coachgesprekken (kunnen) worden verrijkt met een mix van methoden en technieken, werkbladen, oefeningen, testen, kaarten, spellen, huiswerk- en creatieve opdrachten. Mijn aanpak is altijd afgestemd op jou en jouw specifieke hulpvraag. Ik heb een holistische blik en dus komen niet alleen het mentale, emotionele en fysieke niveau aan bod, maar ook het energetische en spirituele.

Je zult merken dat we snel tot de kern kunnen komen van wat er speelt bij jou. We kijken daarbij ook naar het ‘hoe’ en ‘waarom’: de diepere laag achter jouw hulpvraag. Want als dit helder is, kunnen duurzamere resultaten bereikt worden. Ik bied verheldering en verlichting en daarnaast geef ik jou de positieve energie en de (praktische) tools die je nodig hebt in jouw proces.

De coaching kan worden afgenomen per 3 sessies. We starten altijd met een (apart) intakegesprek. Het is niet alleen mogelijk om overdag de sessies in te plannen, maar ook in de avonduren.

Persoonlijke waarden die ik ook belangrijk vind in mijn werk zijn: positiviteit, verbinding, authenticiteit, eerlijkheid, gelijkwaardigheid, humor, intuïtie, bezieling, vrijheid, moed, inspiratie en avontuur.

 

 

 

 

 

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English