Werkwijze

Ik werk holistisch. Dat houdt in dat niet alleen het mentale, emotionele en fysieke niveau aan bod komen, maar ook het energetische en spirituele. De coachgesprekken (kunnen) worden verrijkt met een mix van methoden en technieken, werkbladen, oefeningen, testen, kaarten, spellen, huiswerk- en creatieve opdrachten. Mijn aanpak is sowieso altijd afgestemd op jou en jouw specifieke hulpvraag. 

Onderdeel van mijn ´magie´ is dat ik heel snel kan zien wat er speelt bij jou: het web, de wortel én de mogelijke oplossingsrichting(en). We kijken in de coachsessies niet alleen naar waar je heen wil, maar ook naar de diepere laag achter jouw hulpvraag. Want als dit eenmaal helder is kunnen duurzamere resultaten bereikt worden. Ik bied verheldering en verlichting en daarnaast geef ik jou de (praktische) tools die je nodig hebt in jouw proces!

De coaching kan worden afgenomen per 3 sessies. We starten altijd met een apart intakegesprek. Het is niet alleen mogelijk om overdag de sessies in te plannen, maar ook in de avonduren. Ik werk zowel face-to-face (in Amsterdam en Valencia) als via Skype.

Voor coaching is een goede match (van twee kanten) heel belangrijk! Om je een idee te geven: dit zijn een aantal persoonlijke waarden die ik ook hoog houd in mijn werk -> positiviteit, verbinding, authenticiteit, eerlijkheid, humor, gelijkwaardigheid, intuïtie, bezieling, vrijheid, verantwoordelijkheid, moed, inspiratie en avontuurHier lees je nog iets meer over wat mijn klanten zeggen.

 

 

 

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English