Werkwijze

De coachgesprekken worden verrijkt met een mix van methoden en technieken, werkbladen, oefeningen, testen, kaarten, spellen, huiswerk- en creatieve opdrachten. Mijn aanpak is altijd afgestemd op jou en jouw specifieke hulpvraag. Ik heb een holistische blik en dus komen niet alleen het mentale, emotionele en fysieke niveau aan bod, maar ook het energetische en spirituele. Binnen een traject is vaak sprake van coaching én counseling; deze liggen in elkaars verlengde.

Je zult waarschijnlijk merken dat we snel tot de kern kunnen komen van wat er speelt bij jou. We kijken daarbij ook naar het ‘hoe’ en ‘waarom’: de diepere laag achter jouw hulpvraag. Want als dit helder is, kunnen duurzamere resultaten bereikt worden. Diepgang en spiritualiteit gaan in mijn praktijk wel altijd hand in hand met lichtheid en de beide benen op de grond: geen 'zweverig' gedoe en een praktische insteek.

Een coachtraject start altijd met een intakegesprek. Trajecten zijn meestal kortdurend en altijd flexibel: na elke sessie kijken we of een volgende afspraak al dan niet gewenst is.

Als VIV-lid beschik ik over aansluiting bij een geschillencommissie en klachtenfunctionaris, waardoor ik voldoe aan de nieuwe WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg). Het Privacy statement van Lux Life Coaching wordt uitgereikt tijdens het intakegesprek.

Persoonlijke waarden die ik ook belangrijk vind in mijn werk zijn: positiviteit, verbinding, authenticiteit, eerlijkheid, gelijkwaardigheid, humor, intuïtie, bezieling, vrijheid, moed, inspiratie en avontuur.
 

 

 

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English
Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen