Minicursus On Purpose

Weet jij waar je voor bestemd bent?

De zoektocht naar betekenis of zingeving is wat ons ten diepste motiveert. Als jij graag een betekenisvol leven wil leiden, doe je er goed aan te ontrafelen wat jouw unieke gift is aan de wereld. In essentie heeft ieder van ons namelijk een purpose, een hoger doel, een levensmissie die we graag willen vervullen … of we ons daar nu bewust van zijn of niet. Ik heb ook een blog geschreven en een workshop gecreëerd over dit onderwerp.

Wanneer je je levensdoel ontdekt valt alles opeens op zijn plaats, zoals nooit tevoren! Deze gratis minicursus ‘On Purpose’ is ontworpen om jou een klein duwtje in de juiste richting te geven. De informatie in de cursus is voorzien van praktische oefeningen, om jou te helpen stukjes te vinden van je eigen prachtige purpose puzzel.

De inhoud is volledig in het Engels, aangezien dit voor de meeste mensen prima werkt. Mogelijk komt op termijn ook een Nederlandse versie van de cursus beschikbaar (op verzoek).

De cursus is helemaal gratis en je ontvangt jouw eigen exemplaar (plus 10 waardevolle Gelukstips!) wanneer je je inschrijft voor mijn Inspiratiemail. Dat kan bijvoorbeeld door onderstaand formulier in te vullen:
 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English