Over mij

Mijn naam is Mirjam Dekker. Iets wat ik van jongs af aan met mij meedraag, is mijn fascinatie voor menselijk gedrag en het menselijk bestaan. Ik vind het mateloos interessant hoe wij ‘werken’ en invulling (kunnen) geven aan ons leven. Daarom ben ik psychologie gaan studeren. Hierdoor beschik ik over gedegen achtergrondkennis. Toch raakte wat ik daar leerde voor mij niet de essentie, waar ik wel naar op zoek was. Bovendien wilde ik graag op een andere manier met mensen werken. En dus ging ik mijn eigen weg. Ik deed verschillende andere opleidingen - waaronder life coaching en systemisch werk (opstellingen) - en richtte mijn eigen holistische coach- en trainingspraktijk op.

Naast mijn opleidingen heb ik mijn expertise ook opgedaan via andere wegen: verschillende leraren, vele boeken en jarenlang (zelf)onderzoek. Persoonlijke ontwikkeling, in de breedste zin, is altijd een sterke drijfveer geweest. Veel van wat ik zie bij mijn klanten ken ik zowel van buiten als van binnenuit en dat maakt natuurlijk verschil. Bovendien is het zo dat ik, juist door alle uitdagingen en worstelingen in mijn eigen leven, heel veel geleerd heb wat niet op school word onderwezen, maar wat iedereen wel zou moeten weten. Over hoe je heer en meester kan worden over je eigen mind, gevoelsleven en energie. Over bewustzijn, geluk en creëren. Over je eigen waarde en potentieel (her)kennen. Over hoe je innerlijke vrijheid kunt verwerven en belemmeringen oplossen die tussen jou en jouw ideale leven in staan. Dit is wat ik graag wil doorgeven en waar ik mensen nu mee help.

Trainen is een van de dingen die ik het allerliefste doe, in kleine en in grotere groepen. Reizen, over de hele wereld, is een andere grote passie. Ook heb ik meerdere jaren in het buitenland gewoond en gewerkt. 

Tot slot ben ik aangesloten bij de VIV, een beroepsvereniging voor professionele therapeuten, en neem ik regelmatig deel aan nascholingen en intervisie.

 

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English
Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen