Over mij

Mijn naam is Mirjam Dekker. Iets wat ik van jongs af aan met mij meedraag, is mijn fascinatie voor menselijk gedrag en het menselijk bestaan. Ik vind het mateloos interessant hoe wij ‘werken’ en invulling (kunnen) geven aan ons leven. Daarom ben ik psychologie gaan studeren (Vrije Universiteit Amsterdam, diploma: 1999). Hierdoor beschik ik over gedegen achtergrondkennis. Toch raakte wat ik daar leerde voor mij niet de essentie, waar ik wel naar op zoek was. Bovendien wilde ik graag op een andere manier met mensen werken. En dus ging ik mijn eigen weg. Ik deed verschillende andere opleidingen - waaronder life coaching, NLP en systemisch werk (opstellingen) - en richtte deze holistische coach- en trainingspraktijk op. Verder ben ik jarenlang verbonden geweest aan Balansgroep als trainer en studiecoach en in die hoedanigheid heb ik nieuwe lichtingen life- en loopbaancoaches opgeleid.

Naast al mijn opleidingen en uitgebreide werkervaring heb ik mijn expertise echter ook opgedaan via andere wegen: verschillende leraren die mijn pad hebben gekruist, vele boeken en intensief (zelf)onderzoek. Persoonlijke ontwikkeling, in de breedste zin, is altijd een sterke drijfveer voor mij geweest. Veel van wat ik zie bij mijn klanten ken ik zowel van buiten als van binnenuit en dat maakt natuurlijk verschil. Bovendien is het zo, dat ik juist door alle uitdagingen op mijn eigen levenspad heel veel geleerd heb wat niet op school wordt onderwezen, maar wat iedereen wel zou moeten weten. Over hoe je heer en meester kan worden over je eigen mind, gevoelsleven en energie. Over bewustzijn, geluk en creëren. Over je eigen waarde en potentieel (her)kennen. Over hoe je innerlijke vrijheid kunt verwerven en belemmeringen oplossen die tussen jou en jouw ideale leven in staan. Dit is wat ik graag wil doorgeven en waar ik mensen mee help. Hierbij zet ik ook mijn intuïtieve vermogens in.

Naast life coaching en training schrijf ik ook graag. Mijn doel is steeds om mensen te inspireren en motiveren om méér uit zichzelf en het leven te halen. Want er is echt zoveel mogelijk, veel meer dan je denkt!! Reizen, over de hele wereld, is een andere grote passie. Ook heb ik meerdere jaren in het buitenland gewoond en gewerkt.

 

Wil jij ook graag mijn  inspiratiemails ontvangen, waarin ik waardevolle informatie en tips met jou deel? Als bonus ontvang je niet alleen mijn 10 Gelukstips, maar ook nog eens mijn minicursus On Purpose. Alles helemaal gratis! Meld je nu aan:


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English