Over mij

Mijn naam is Mirjam Dekker. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door hoe wij mensen ‘werken’ en hoe we invulling (kunnen) geven aan ons leven. Daarom ben ik ook psychologie gaan studeren (Vrije Universiteit Amsterdam, diploma: 1999). Hierdoor beschik ik over gedegen achtergrondkennis. Toch raakte wat ik daar leerde voor mij niet de essentie, waar ik wel naar op zoek was. In de jaren daarna deed ik verschillende andere mooie opleidingen - waaronder life coaching, NLP en systemisch werk (opstellingen) - en richtte ik deze holistische coach- en trainingspraktijk op. Ook ben ik jarenlang verbonden geweest aan Balansgroep als trainer en studiecoach en in die hoedanigheid heb ik nieuwe lichtingen life- en loopbaancoaches opgeleid. Mijn expertise komt echter niet alleen voort uit al mijn opleidingen, werkervaring en jarenlang onderzoek. Mijn eigen levenspad is ook een belangrijke leerschool geweest.

Al van jongs af aan ´wist´ ik dat er iets anders op mij wachtte, dat er veel méér mogelijk was voor mijn leven. Ik had een grote visie en een sterk verlangen (en gelukkig ook de moed) om mijn eigen  weg te gaan bewandelen en mezelf te bevrijden van alles wat me tegenhield op weg naar mijn ideale leven. Dat is wat me steeds heeft voortgedreven en wat me gebracht heeft tot waar ik vandaag de dag ben! 
Maar dat betekent niet dat ik het cadeau heb gekregen .... Het leven heeft me flink wat uitdagingen voorgeschoteld: van een moeilijke jeugd, een heel scala aan angst en stress gerelateerde klachten, (onbegrepen) hooggevoeligheid, ingrijpende medische en familieproblemen, een loopbaan waar ik diep ongelukkig van werd tot aan een burnout met jarenlange nasleep en meer .... ik heb het allemaal doorgemaakt.
Maar het gaat hier niet om mij, het gaat erom wat mijn verhaal voor jou kan betekenen! Want juist doordat  ik al die uitdagingen op mijn pad naar vrijheid en geluk heb moeten overwinnen, heb ik ontzettend veel geleerd. En die kennis geef ik weer aan jou door!

Weet je wat het namelijk is? Je kunt dit allemaal overstijgen. Het kan écht anders! Jij kunt OOK jouw mooiste leven realiseren – ondanks je bagage, je verhaal en je (vermeende) beperkingen. Ik leer jou alles over hoe  je dat kunt doen. Er is zóveel meer mogelijk dan je nu voor mogelijk houdt! Je hoeft niet te blijven worstelen en je hoeft ook niet te settelen voor een middelmatig leven, met een kleinere versie van jezelf in de hoofdrol. Het is juist tijd om jouw volle potentieel te gaan leven en uiting te geven aan wie je werkelijk bent! Dit is waar ik jou bij help. Daar zet ik ook mijn intuïtieve vermogens bij in. Om mijn Welkomstpagina vertel ik er ook iets over.

Naast coaching en training schrijf ik ook graag. Reizen, over de hele wereld, is een andere grote passie. Daar mag je me echt altijd voor wakker maken! :-) Ook heb ik meerdere jaren in het buitenland gewoond en gewerkt.

 

Wil jij ook graag mijn (gratis) inspiratiemails ontvangen, waarin ik allerlei waardevolle informatie en tips met jou deel? Als bonus ontvang je ook meteen mijn 23 Krachtige Joy Boosters kado! Meld je nu aan:


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English