Over mij

Mijn naam is Mirjam Dekker:  Uplift-specialist, Vrijheidsleider, Wereldreiziger, Lichtwerker, Rebel, Levensgenieter en Positieveling! :-)

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door hoe wij mensen ‘werken’ en hoe we invulling (kunnen) geven aan ons leven. Daarom ben ik ook psychologie gaan studeren (VU Amsterdam, diploma: 1999). In de jaren daarna heb ik nog verschillende andere mooie opleidingen gedaan, waaronder life coaching, NLP en systemisch werk (opstellingen). 
Persoonlijke en spirituele ontwikkeling vormt niet alleen de rode draad in mijn werk, maar ook in mijn privéleven. Zo is mijn eigen levenspad ook een belangrijke leerschool geweest.

Al van jongs af aan ´wist´ ik dat er iets anders op mij wachtte, dat er veel méér mogelijk was voor mijn leven. Ik had een grote visie en een sterk verlangen: het verlangen om VRIJ te zijn .... niet alleen uiterlijk maar ook innerlijk. Want innerlijke vrijheid verwerven stelt je in staat om de belemmeringen op te lossen die tussen jou en je ideale leven in staan. Dán pas ben je vrij om echt je eigen weg te gaan en jouw volle potentieel te leven. En vooral ook om voluit te genieten!!
Dit is mijn missie. Maar ik heb mijn eigen ticket to freedom niet cadeau gekregen. Ik heb er wel wat voor moeten overwinnen: van de pittige erfenis van mijn knellende jeugd tot aan een fikse burnout met jarenlange nasleep .... en dan nog zo´n beetje alles wat je verder maar kunt bedenken ertussen in.
Maar het gaat hier niet om mij, het gaat erom wat mijn verhaal voor jou kan betekenen! Want juist doordat  ik al die uitdagingen op mijn pad naar vrijheid en geluk heb moeten overwinnen, heb ik ontzettend veel geleerd. Dingen die niet op school worden onderwezen, maar die iedereen wel zou moeten weten. En die kennis geef ik nu weer aan jou door!

Reizen, over de hele wereld, is een andere grote passie van me. Daar mag je mij echt altijd voor wakker maken! :-) Ook heb ik meerdere jaren in het buitenland gewoond en gewerkt.

 

Wil jij ook graag mijn (gratis) inspiratiemails ontvangen, waarin ik allerlei waardevolle informatie en tips met jou deel? Als bonus ontvang je ook meteen mijn minicursus On Purpose kado! Meld je nu aan:


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English