Ontdek jouw Zinderende Zielsmissie

Jij bent hier niet voor niets, jij hebt hier iets te doen!

Hoe zou het zijn als je eindelijk antwoord zou hebben op de vraag wie je werkelijk bent en wat je te doen hebt? Als je precies zou weten waarom je hier bent en wat jouw unieke bijdrage is aan de wereld? Als je jezelf nooit meer zou hoeven af te vragen waar je het nu eigenlijk allemaal voor doet?
Ik heb het hier over jouw zielsmissie, je allerdiepste drijfveer, het hogere doel in jouw leven. Purpose, maar dan next level!
Wat als ik je nu ook vertel dat er een eenvoudige manier is om erachter te komen wat die zielsmissie is .... wat zou dat voor verschil maken in jouw leven?

In dit (online) programma ga ik jou helpen om jouw eigen zielsmissie te ont-dekken. Er is namelijk niets wat meer betekenis en vleugels aan je leven geeft dan je zielsmissie kan doen!
Zolang je nog niet weet wie je bent, wat je missie is en welke kant het op mag gaan in jouw leven zul je blijven zoeken, worstelen en in het duister tasten. Bovendien mist er dan iets heel wezenlijks. Jouw zielsmissie IS die ´missing link´, de ontbrekende schakel. Pas als je weet wat jouw missie is kun jij jouw volle potentieel gaan leven, precies zoals je bedoeld bent!

Herken je dit:

 • Op de een of andere manier mist er iets in je leven en daar ben je naar op zoek, alleen weet je niet wáár je het zoeken moet
 • Je wil heel graag iets bijdragen en een verschil maken, maar wát dan precies en hoe?
 • Je weet eigenlijk niet zo goed wie je bent, wat je te bieden hebt en wat nu jouw specifieke magie is
 • Je verlangt naar meer betekenis en meer voldoening, in je werk bijvoorbeeld
 • Je hebt geen zin om dingen te (blijven) doen waar je niet achter staat en waar je niet echt gelukkig van wordt
 • Je voelt gewoon dat er méér in je zit en dat er meer mogelijk is voor jouw leven, maar hoe krijg je dat eruit?
 • Je wil graag echt jezelf kunnen zijn en de dingen op jouw manier mogen doen (wat vaak anders is dan anderen)
 • Je hebt jouw antwoorden nog niet gevonden en dat zorgt voor frustratie, verdriet en/of ontmoediging
 • Je hebt behoefte aan meer richting en helderheid, nu voel je je soms nog wat stuurloos
 • Je hebt iets met bewustwording en spiritualiteit, of staat er op zijn minst voor open
 • Je zelfvertrouwen, je energie en je gemoed kunnen wel een boost gebruiken!
   

Als jij jezelf hierin herkent, dan is mijn Zielsmissie programma precies wat jij nodig hebt! Hoe ik dat weet? Mijn klanten zijn hier ook geweest, net als ik zelf trouwens .... en ik kan je vertellen dat er geen enkel ander moment in mijn leven is geweest waarin alles zó op zijn plaats viel als toen ik eenmaal mijn eigen zielsmissie ontdekte! Die helderheid, dát perspectief, dat gevoel, dat gun ik jou ook. Daarom heb ik dit programma ontwikkeld, waarin ik je meeneem op een magisch mooie ontdekkingsreis, met als bestemming jouw eigen essentie en missie!

Jouw ziel wil uiteindelijk maar een ding:

Dat jij jouw missie, jouw purpose tot leven brengt en je licht gaat laten schijnen!

 

Wat gaan we precies doen

Ik ben inmiddels al meer dan 20 jaar bezig met zingevingsvraagstukken, waaronder zielsmissies. En ik heb mijn eigen methode ontwikkeld om die missie bloot te leggen, omdat ik zie dat het vaak óf te simpel óf te ingewikkeld wordt gemaakt. Of het blijft vaag. Mijn methode is doeltreffend, glashelder en praktisch. En vooral ook heel leuk om mee aan de slag te gaan! Je kunt allerlei nieuwe inzichten verwachten, een schat aan informatie over jezelf en antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had ....

Ik ga je alles leren wat je moet weten over zielsmissies en over jouw eigen zielsmissie in het bijzonder. Tegen het einde van het programma ben jij in staat om jouw missie te formuleren, op basis van alles wat we in de voorgaande modules hebben gedaan. Maar dat is nog niet alles! Vervolgens help ik je ook alvast een klein beetje op weg in de juiste richting. En, last but not least, ik leer je ook meteen hoe je de meest voorkomende belemmeringen kunt tackelen die jouw zielsmissie pad zouden kunnen gaan kruisen (zoals angst bijvoorbeeld). Je krijgt dus extra veel waarde!

Je ontvangt in totaal 8 modules: 2 inspirerende audio modules en 6 modules met verhelderende vragen, oefeningen en opdrachten. Samen vormen ze een compleet en perfect op elkaar afgestemd geheel. Daarnaast zijn er ook nog een aantal mooie extra´s (zie hieronder)!

Wat krijg je verder nog voor extra’s

 • Een welkomstvideo
 • Een krachtige, sprookjesachtige visualisatie
 • Een Vraag & Antwoord (Q&A) mogelijkheid, waarin je al jouw vragen direct aan mij kunt stellen
 • Regelmatige check-ins om te kijken hoe het gaat en waar je tegenaan loopt
 • Praktische tools & tips
 • Als bonus ontvang je aan het eind een persoonlijke Zielsmissie Feedback Sessie, inclusief mini-reading!
 • Continue online toegang tot alle inhoud, tot en met een maand na afloop van het programma

 

Praktische info

Aangezien dit een online programma is, kun je starten wanneer jij maar wil! De totale doorlooptijd van het programma is 5 weken.

Jouw investering is: 295 euro (incl. BTW)

Ik zal je altijd aanraden om goed te luisteren naar wat je gevoel en/of je intuïtie je ingeeft .... niet alleen bij het maken van dit soort keuzes trouwens. Dus: voel jij dat dit (hét) programma voor jou is? Of dat het dat weleens zou kunnen zijn? Top! Hier kun je je aanmelden.

Ik kijk er enorm naar uit om samen aan de slag te gaan!!

 

Aanmelden en contact

Hierbij nogmaals het formulier waarmee je je kunt aanmelden voor het Zielsmissie programma.

Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: informatie@luxlifecoaching.nl

Twijfel je misschien nog ergens over? Dat kan natuurlijk ook. Weet dan dat je altijd even met me kunt sparren om samen te kijken of dit voor jou nu inderdaad de juiste stap is of niet. Het handigste is om me even een mailtje te sturen.

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English