Maximaal Genieten:

Sleutels voor een vrijer, blijer en lichter leven

 

Je hoeft geen genoegen te blijven nemen met een leven waarin je niet echt happy bent .... Vreugde en vrijheid zijn jouw geboorterecht en het is hoog tijd dat je dit recht gaat claimen!

Lees de programma titel bovenaan deze pagina nog maar eens .... en laat die even goed tot je doordringen. Want een vrijer, blijer en lichter leven waarin geluk en genieten een hoofdrol spelen: het kan écht! Mensen denken alleen vaak dat het niet kan, of dat het niet voor hen is weggelegd. Maar dat is niet zo. Dit is óók voor jou mogelijk! En daarvoor hoef je echt niet eerst allerlei meditatiecursussen of therapie te volgen. Het kan ook anders, leuker! :-) Hoe dan precies? Dat laat ik jou zien in mijn nieuwe programma.

Wanneer had jij voor het laatst het gevoel dat je echt lééft?

Het leven is bedoeld om volop geleefd te worden en om volop van te genieten! Hoe waar ook, deze uitspraak kan ook heel frustrerend zijn. Want de dagelijkse praktijk is weerbarstiger en jouw geluk blijkt nog niet zo makkelijk te vinden ....
Weet je wat het is? Je hebt hier gewoon bepaalde kennis en tools voor nodig, ook om wat jou belemmert te kunnen overstijgen. Een soort handleiding. Punt. En tot op heden heb je nog niet gevonden wat je zoekt .... Laat mij je helpen. Ik kan jou alles leren wat je moet weten om je huidige realiteit te kunnen transformeren.

It’s all about Joy! En op die frequentie gaan we dan ook afstemmen in dit programma. Het is klaar met de zwaarte en de strijd .... Ik wil gewoon niet dat je nog langer blijft worstelen, aanmodderen en/of vastzitten. En ik wil ook niet dat je maar blijft zoeken naar een oplossing die je uiteindelijk (weer) niet verder helpt. 
Het is nu écht tijd voor meer Vreugde en Magie in jouw leven! Zodat jij je straks nooit meer hoeft af te vragen: ‘Is dit het nu?’ maar kunt zeggen: ‘Wow, DIT is dus hoe het leven ook kan zijn!!’ Ik wil heel graag dat je dát ontdekt!

Ben jij er klaar voor om de shift van je leven te gaan maken? Ik help jou daar heel graag bij, want ik weet precies wat hiervoor nodig is. Als life coach, psycholoog en trainer heb ik inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen die bewust en voluit willen leven. Die méér vragen van het leven en (durven te) kiezen voor geluk. Deze weg heb ik zelf trouwens ook doorlopen. Reken er maar op dat ik je ga opladen, aansteken en verlichten! :-)

Je krijgt van mij een compleet pakket vol waardevolle kennis en werkzame tools, waar je niet alleen nu, maar voor de rest van je leven veel aan zult hebben. Deze inhoud is bewezen effectief en werkt bovendien op alle niveaus tegelijk door (mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel en energetisch). Zelf had ik destijds trouwens heel wat over gehad voor een programma als dit .... maar dat bestond niet en dus besloot ik om het zelf te ontwikkelen.

 

Welke resultaten kun je verwachten?

Ik heb een aantal van de belangrijkste resultaten die jij met dit programma kunt behalen voor je samengevat:

 • Je leert anders kijken, denken, voelen en doen: positiever en constructiever
 • Je weet precies wat je allemaal kunt doen om een Joy-magneet te worden en ook hoe je dat kunt doen
 • Je voelt je vele malen beter: blijer, gelukkiger en positiever!
 • Je zelfbeeld en gevoel van eigenwaarde krijgen een boost, net als je energieniveau
 • Je staat beter in contact met je lichaam en je gezondheid gaat erop vooruit, zowel mentaal als fysiek
 • Je zit niet meer zo in je hoofd en je wordt minder meegesleept door je (negatieve) gedachten
 • Je leert hoe je jouw eigen innerlijke criticus onschadelijk kunt maken
 • Je weet hoe je angst/paniekgedachten de baas kunt worden
 • Je ontwikkelt een positieve(re) mindset, die jou daadwerkelijk verder helpt
 • Je leert hoe je sneller uit emoties als verdriet, angst en boosheid kunt stappen
 • Je ervaart het leven als lichter: er is meer gemak, plezier en flow en minder zwaarte
 • Je leert om jezélf leidend te maken in jouw leven en je hart en ziel te laten spreken
 • Je voelt je (innerlijk) vrijer, omdat er blokkades uit de weg zijn geruimd die jou belemmerden om écht te kunnen genieten
 • Je geniet met volle teugen en je straalt weer!
 • Je ontdekt jouw ware creatiekracht en hoe je deze optimaal kunt benutten
 • Je ervaart meer helderheid en vertrouwen
 • Je ziet allerlei nieuwe mogelijkheden, zowel voor jezelf als in jezelf, en dat zorgt voor een hoop nieuwe, positieve energie
 • Jouw verlangens en dromen worden tot leven gewekt en je weet hoe je die ook echt werkelijkheid kunt laten worden
 • Je voelt het vuur, de vonk in jezelf branden en je hebt er weer echt ZIN in!
 • Het is veel makkelijker voor je om in actie te komen en te dealen met weerstand, omdat je nu weet hoe je dit kunt doorbreken
 • Je bewustzijn neemt een enorme vlucht
 • Door de holistische insteek van het programma ontwikkel jij je sneller én op meerdere gebieden tegelijk: mentaal, emotioneel, spiritueel, fysiek en energetisch
 • Maar het mooiste resultaat is misschien nog wel dat je door dit programma echt volop gaat léven, met inbegrip van alle magie, glans en kleur! Precies zoals het leven ook bedoeld is!!

Wat we gaan doen

Maximaal Genieten - Sleutels voor een vrijer, blijer en lichter leven bestaat uit 6 modules, elk met een duidelijke en logische opbouw. Bovendien vormen ze samen een compleet en op elkaar afgestemd geheel. Met deze content word jij in staat gesteld om een enorme transformatie teweeg te brengen in jouw leven en welzijn! 

Dit zijn de modules:
Module 1:   De Basis - Optimaal contact met jezelf: Lichaam, Zelfbeeld en Energieveld
Module 2:   Herprogrammeer jouw ‘DVD’ - Anders leren Denken
Module 3:   Herprogrammeer jouw ‘DVD’ - Anders leren Voelen
Module 4:   Herprogrammeer jouw ‘DVD’ - Anders leren Doen
Module 5:   Bronnen van Vreugde - Werk maken van jouw Verlangens en Dromen
Module 6:   Afstemmen en Manifesteren - Optimaal contact met het Universum

Elke module staat vol met essentiële kennis & informatie, concrete tools & tips, opdrachten & oefeningen en inspiratie & motivatie! Het totale programma heeft een doorlooptijd van 3 maanden.

 

Wat krijg je verder nog voor extra’s?

 • 6 inspirerende video’s
 • Een ingesproken visualisatie (oefening)
 • Een aantal Persoonlijke Vraag & Antwoord sessies, waarin je al jouw vragen direct aan mij kunt stellen
 • Regelmatige check-ins tussendoor, om te kijken hoe het gaat en waar je tegenaan loopt
 • Mijn minicursus ‘On Purpose’, zodat je wat meer zicht krijgt op je eigen missie, je hogere levensdoel
 • Continue online toegang tot alle content, ook na afloop van de pilot

 

Praktische info

Aangezien dit een online programma is wat je individueel doorloopt, kun je op elk moment starten, wanneer jij maar wil dus!

De waarde van het programma ligt zo hoog, omdat de kracht en de impact ervan zo groot is. Wanneer je besluit deel te nemen en ervoor te gaan, dan gaat dat levensveranderend zijn! Gegarandeerd.  En bovendien heb je er ook nog eens levenslang profijt van.

Jouw investering voor een vrijer, blijer en lichter leven is straks: 2095 euro (excl. BTW). Maar dat is straks pas .... Ik heb namelijk besloten om eerst een pilot versie uit te brengen. En dat betekent voor jou een unieke kans! Door mee te doen aan de pilot krijg je namelijk precies hetzelfde programma met dezelfde inhoud, maar dan voor een veel lagere prijs. Dit doe ik omdat ik het geheel wil testen, inclusief de nieuwe gebruikersomgeving. En ik wil jou ook de kans bieden om feedback te geven en je stempel erop te drukken. Het programma is tenslotte voor jou bedoeld, nietwaar?

De pilot prijs voor Maximaal Genieten - Sleutels voor een vrijer, blijer en lichter leven is slechts 750 euro (excl. BTW). Dat is dus een korting van 1345 euro (!!!) Deze prijs is beperkt geldig, namelijk tot en met donderdag 21 november. Na die datum gaat de prijs omhoog naar 2095 euro. Dus grijp je kans en meld je nu aan voor de pilot!

Uiteindelijk is er maar een ding wat we allemaal willen, een universeel en fundamenteel verlangen: gelukkig zijn!

Dat wil jij toch ook? Wat is er belangrijker dan dat? Waarom zou je dan NIET in jouw eigen levensgeluk en welzijn investeren, op een hoog niveau??

 

Goed om te weten

Het programma heet niet voor niets: Maximaal Genieten - Sleutels voor een vrijer, blijer en lichter leven. De insteek ervan is energieverhogend en verlichtend. Reken maar op een flinke Joy boost! Hoewel compleet en gedegen, is het programma dus niet te zwaar, te moeilijk of te therapeutisch. Bovendien kan je het in je eigen tijd volgen. Wel zitten er bepaalde onderdelen bij die net even wat meer van je vragen dan andere. Maar je wilt toch ook echte resultaten? En vergeet die gouden pil of magische switch ook meteen maar, die bestaat (helaas) echt niet ....!
De content van het programma en de modules onderling zijn supergoed op elkaar afgestemd. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat het teveel is en/of dat je overweldigd raakt. Ik geef de modules gefaseerd vrij, dus niet meteen alle content in een keer. Dat is een bewuste keuze die jou het beste verder helpt.
Het kan natuurlijk zo zijn dat nu niet het goede moment voor jou is om in te stappen .... maar realiseer je dat je ego dat al snel roept! Luister liever naar wat je gevoel je ingeeft.
Tot slot kunnen we samen altijd kijken naar een financiële oplossing als dat nodig is.

Contact

Hier kun je je aanmelden voor de pilot! 
Heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar: informatie@luxlifecoaching.nl

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English