Welkom

Welkom bij Lux Life Coaching, een laagdrempelige praktijk voor coaching, counseling en training met een basis in Amsterdam en Valencia. Mijn diensten zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Ik bied inspiratie en hulp bij het vergroten van bewustzijn en het ontwikkelen van meer innerlijke vrijheid, zodat jij steeds meer jezelf kunt worden en jouw beste leven vorm gaat geven. Dit doe ik omdat ik geloof dat er zoveel meer (mogelijk) is in het leven. Dat je bedoeld bent om volop te bloeien en echt mag gaan léven, naar jouw potentieel. En dat ook jij kan creëren waar je ten diepste naar verlangt … ook al lijkt dat nu misschien nog onmogelijk.

Je kunt leren om los te komen van de grip van je angsten, je gedachten, je patronen en andere bagage. Je hoeft er niet door vast te blijven zitten. Echt niet! Bewustwording én de juiste handvatten voor in de dagelijkse praktijk maken het mogelijk om daadwerkelijk veranderingen te bewerkstelligen en jouw verlangens te realiseren. Dat weet ik ook maar al te goed uit eigen ervaring ...

Naast individuele trajecten verzorgt Lux Life Coaching regelmatig diverse workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, voor zowel particulieren als  bedrijven.

Meld je aan voor mijn gratis Inspiratiemail en blijf op de hoogte!

 

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English
Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen