Welkom bij Lux Life Coaching

´Vrijheid en Geluk zijn jouw geboorterecht - je moet het alleen wel claimen!´

 

Alles wat je wil is mogelijk. Daar geloof ik heilig in. En dat is echt niet iets voor ´the happy few´.... Nee, jij kunt óók dat bezielde, vrije leven creëren waar je zo naar verlangt! En uit de impasse komen waar je je nu in bevindt. Ik word er elke keer weer heel blij van als mijn klanten dit eenmaal ontdekken. Om vervolgens te mogen zien hoe ze ´uitbreken´, waardoor er opeens zoveel meer mogelijk wordt voor hun leven!

Om daar te komen waar jij graag wil zijn moet je alleen wel weten hoe je jouw innerlijke (creatie)kracht en wijsheid optimaal kunt aanwenden. Maar het is misschien nog wel belangrijker om te leren hoe je kunt transformeren wat jou belemmert op je pad.

En dat is nu precies waar ik jou op allerlei manieren bij kan helpen. Ik heb er zelfs mijn levenswerk van gemaakt :-) Op de rest van mijn site ontdek je wat ik voor jou kan betekenen. Hier lees je alvast iets meer over mij, over mijn werkwijze en visie!

 

Wil jij ook graag mijn (gratis) inspiratiemails ontvangen, waarin ik allerlei waardevolle informatie en tips met jou deel? Als bonus ontvang je bovendien mijn minicursus On Purpose kado! Meld je nu aan:


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English