Welkom

Welkom bij Lux Life Coaching, een laagdrempelige praktijk voor coaching, counseling en training met een basis in Amsterdam en Valencia. Mijn diensten zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Lux verwijst naar lichtsterkte. Ik breng jou (opnieuw) in contact met je ware potentieel en met alle magische mogelijkheden die beschikbaar zijn om jouw leven optimaal vorm te geven. Want ik geloof dat je bedoeld bent om helemaal tot bloei te komen, om je wensen en dromen te realiseren én om volop te genieten! Niet om de rem erop te houden of vooral bezig te zijn met worstelen of overleven. Je angsten, patronen en andere bagage hoeven je niet te blijven belemmeren .... echt niet.

Er is zoveel méér en er is zoveel meer mogelijk, ook voor jou! Met de juiste kennis en tools kan ook jij je bewustzijn en daarmee je leven naar een hoger plan tillen. Dit is waar ik jou bij help. Hoe zou het zijn om eindelijk te gaan creëren waar je diep van binnen naar verlangt en het gevoel te krijgen echt te léven, naar wie JIJ bent?

Naast individuele trajecten verzorgt Lux Life Coaching regelmatig diverse workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, voor zowel particulieren als  bedrijven.

Meld je aan voor mijn gratis Inspiratiemail en blijf op de hoogte!

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English
Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen
[[shorturl]]