Welkom

Welkom bij Lux Life Coaching, een laagdrempelige praktijk voor coaching, training en inspiratie/motivatie met een basis in Amsterdam en Valencia. Mijn diensten zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels.

'Lux' verwijst naar lichtsterkte. Ik breng jou (opnieuw) in contact met je ware potentieel en met alle magische mogelijkheden die beschikbaar zijn om jouw leven optimaal vorm te geven. Want ik geloof dat je bedoeld bent om helemaal tot bloei te komen, om je wensen en dromen te realiseren én om volop te genieten van het leven! Niet om de rem erop te houden, vast te blijven zitten of vooral bezig te zijn met worstelen of overleven.

Er is zoveel méér mogelijk! Met de juiste kennis en tools kan ook jij je bewustzijn en daarmee je leven naar een hoger plan tillen. Dit is waar ik jou bij help. Hoe zou het zijn om eindelijk te gaan creëren waar je diep van binnen naar verlangt en het gevoel te krijgen echt te léven, naar wie JIJ bent?

Wil jij ook graag mijn  inspiratiemails ontvangen, waarin ik waardevolle informatie en tips met jou deel? Als bonus ontvang je niet alleen mijn 10  Gelukstips, maar ook nog eens mijn  minicursus On Purpose. Alles helemaal gratis! Meld je nu aan:


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English