Welkom

Welkom bij Lux Life Coaching, een laagdrempelige tweetalige praktijk voor coaching, counseling en training in de regio Amsterdam!

Als coach en trainer ben ik gespecialiseerd in identiteit en zingeving. Ik inspireer en help jou bij bewustwordingsprocessen en het ontwikkelen van innerlijke vrijheid, zodat jij kan worden wie je in essentie bent en zo jouw beste leven vorm gaat geven.  Dit zijn enkele voorbeelden van hulpvragen die ik veel tegenkom in mijn praktijk. 

Als je eenmaal (opnieuw) in lijn leert leven met jouw innerlijke kompas, ontstaat een meer wezenlijk perspectief. Daardoor wordt het niet alleen makkelijker om authentieke keuzes te maken die echt bij jou en jouw leven passen, maar ook om daadwerkelijk stappen in die richting te gaan zetten. Hier kun je meer informatie vinden over mijn visie en werkwijze.

Naast individuele trajecten verzorgt Lux Life Coaching regelmatig diverse workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, voor zowel bedrijven als particulieren.

 

Helping you realize your purpose

 

 

       

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English
Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen