Welkom

Welkom bij Lux Life Coaching, een laagdrempelige praktijk voor coaching, training en inspiratie/motivatie met een basis in Amsterdam en Valencia. Mijn diensten zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels.
 
'Lux' verwijst naar lichtsterkte. Ik breng jou in contact met je innerlijke kompas, met je ware potentieel en alle magische mogelijkheden die beschikbaar zijn om jouw leven optimaal vorm te geven. Want ik geloof dat je bedoeld bent om helemaal tot bloei te komen, om je wensen en dromen te realiseren én om volop te genieten van het leven!
 
Je hoeft niet vast te blijven zitten, te worstelen of door te ploeteren. Het kan écht anders! Er is zoveel meer mogelijk. Door je bewustzijn te vergroten win je aan vrijheid en kun je tot hele nieuwe keuzes en resultaten komen, waardoor jij je ook heel anders gaat voelen. Met de juiste kennis en tools kun jij nu ook deze shift maken en je leven naar een hoger plan tillen! Dit is waar ik jou bij help. Hier kun je nog wat meer lezen over mijn visie.
 
Hoe zou het zijn om daadwerkelijk te gaan creëren waar jij diep van binnen naar verlangt? En eindelijk het gevoel te krijgen echt voluit te léven, in lijn met wie JIJ bent?
 

Wil jij ook graag mijn  inspiratiemails ontvangen, waarin ik waardevolle informatie en tips met jou deel? Als bonus ontvang je niet alleen mijn 10  Gelukstips, maar ook nog eens mijn  minicursus On Purpose. Alles helemaal gratis! Meld je nu aan:


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English