Welkom

´No problem can be solved from the same level of consciousness that created it´ - Albert Einstein

Welkom bij Lux Life Coaching, een laagdrempelige holistische praktijk voor life- en bewustzijnscoaching, training en inspiratie/motivatie. Mijn diensten zijn zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar, vanuit mijn vaste basis in Amsterdam en Valencia en/of online.

'Lux' verwijst naar lichtsterkte. Jouw ongekend krachtige potentieel staat centraal bij alles wat ik doe in mijn bedrijf, net als bewustwording. Want alleen wanneer je je bewustzijn verhoogt kun je jouw ware kracht aanboren, je volle potentieel gaan leven, nieuwe magische mogelijkheden benutten, knopen ontwarren en de belemmeringen op je pad transformeren. En daarmee verandert alles!

Met de juiste kennis en (praktische) tools kun jij ook deze shift maken en je leven naar een hoger plan tillen. Daar help ik jou bij. Want ik geloof dat je bedoeld bent om helemaal tot bloei te komen, om je wensen en dromen te realiseren én om volop te genieten van het leven. Je hoeft geen genoegen te blijven nemen met minder, want er is echt zóveel meer mogelijk, ook voor jou! Hier kun je meer lezen over mijn visie.

Hoe zou het zijn om jouw verlangens eindelijk werkelijkheid te zien worden? Om je vrijheid te hervinden? En het gevoel te krijgen dat je volop lééft, helemaal in lijn met wie JIJ werkelijk bent?

 

Wil jij ook graag mijn  inspiratiemails ontvangen, waarin ik waardevolle informatie en tips met jou deel? Als bonus ontvang je niet alleen mijn 10  Gelukstips, maar ook nog eens mijn  minicursus On Purpose. Alles helemaal gratis! Meld je nu aan:


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English