Welkom bij Lux Life Coaching

´Helping you realize your full potential´

'Lux' verwijst naar lichtsterkte, naar jouw ware natuur. Dit ongekend krachtige potentieel - waar we allemaal over beschikken, maar nog veel te weinig gebruik van maken! - staat centraal bij alles wat ik doe in mijn bedrijf. Net als bewustwording. Want alleen wanneer je je bewustzijn verhoogt kun je jouw ware kracht aanboren, je volle potentieel gaan leven, nieuwe magische mogelijkheden benutten, knopen ontwarren en de belemmeringen op je pad transformeren. En daarmee verandert alles!

Dat is waar ik jou bij help, met een unieke combinatie van life coaching, bewustzijnswerk, (praktische) spiritualiteit, psychologie en intuïtief/energetisch werk. Want ik geloof dat je bedoeld bent om:

  • Volledig jezélf te zijn en jouw unieke potentieel te leven
  • Jouw (ziels)verlangens, dromen en ideale leven daadwerkelijk te realiseren
  • Uiting te geven aan je levensdoel en helemaal tot bloei te komen
  • Te transformeren wat jou belemmert: je ´bagage´, angsten, patronen e.d.
  • Voluit te leven én daar vooral maximaal van te genieten!

Er is echt zoveel méér mogelijk, ook voor jou .... je hoeft niet langer genoegen te nemen met minder! Met de juiste kennis en (praktische) tools kun jij ook een shift maken en je leven naar een hoger plan tillen. Hoe ik dat zo zeker weet? Ik zie het niet alleen gebeuren bij mijn klanten, mijn eigen leven is hier ook een perfect voorbeeld van.

Wil je graag meer weten? Hier kun je meer lezen over mijn visie, voor wie ik er ben en natuurlijk ook iets over mijzelf. Mijn gratis producten en blogs vind je hier. Wat zijn verder de mogelijkheden: individuele coaching, een online programma en zelfs een retraite! Daarnaast werk ik ook voor bedrijven. Mijn diensten zijn in het Nederlands en Engels beschikbaar, vanuit mijn basis in Amsterdam maar ook online.

 

Wil jij ook graag mijn (gratis) inspiratiemails ontvangen, waarin ik allerlei waardevolle informatie en tips met jou deel? Als bonus ontvang je bovendien mijn 23 Krachtige Joy Boosters kado! Meld je nu aan:


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English