Werkwijze

´Lux´ verwijst naar lichtsterkte, naar jouw ware natuur. Dit enorme potentieel - waar we als mens allemaal over beschikken, maar nog veel te weinig gebruik van maken! - staat centraal bij alles wat ik doe in mijn bedrijf.

Wat ik jou bied is een unieke combinatie van life coaching, bewustzijnswerk, psychologie en (praktische) spiritualiteit. Wat je verder moet weten is dat ik holistisch werk. Dat houdt in dat niet alleen mentale, emotionele en fysieke aspecten aan bod zullen komen in de begeleiding, maar ook energetische en spirituele. 
Daarbij krijg je van mij altijd precies die tools mee die jij nodig hebt in jouw proces. Zo ben je straks optimaal uitgerust voor de dagelijkse praktijk!

Onderdeel van mijn specifieke ´magie´ is dat ik haarscherp kan zien wat er speelt bij jou: het web, de wortel én de mogelijke oplossingsrichting(en). Dat maakt dat we heel snel tot de kern kunnen komen. We kijken niet alleen naar waar je graag heen wil, maar ook naar de diepere laag achter jouw hulpvraag. Want als dit eenmaal helder is kun je duurzamere resultaten bereiken.

Een aantal persoonlijke waarden die ik ook belangrijk vind in mijn werk zijn: positiviteit, verbinding, authenticiteit, humor, eerlijkheid, gelijkwaardigheid, intuïtie, bezieling, vrijheid, moed, inspiratie en avontuur.

Boek hier jouw eigen Transformatie Sessie! Of neem eens een kijkje bij mijn Zielsmissie programma.

 

 


Deel website Lux Life CoachingDeel op
FacebookGoogle+LinkedInTwitter

English